Syöte Husky-kummi

KUMMIKOIRA TUOTEPERHE SYÖTTEEN ERÄPALVELUT, SYÖTE-KUMMIHUSKY:

Syöte-huskykummius rahat käytetään kummikoirasi ja hänen laumansa perustarpeisiin, lähinnä ravintoon. Yhden huskyn pelkän ruuan hinta päivässä on euron.

1)Yhden päivän huskykummiuspaketti. 3€ (sis. alv 24)

Sisältää sähköisesti lähetetyn kuvan valitsemastasi laumanjäsenestämme ja perustiedot kummikoirastasi (syntymäaika, isä ja emä)

2) Kuukauden huskykummiuspaketti 30€/kk (sis. alv 24) Sisältää sähköisesti lähetetyn kuvan valitsemastasi laumanjäsenestämme ja perustiedot kummikoirastasi (syntymäaika, isä ja emä) sekä sähköpostiisi kuukausikirjeen kummikoiran ja laumansa kuulumisista sekä 5hlö tarhavierailu.

3) Vuoden huskykummiuspaketti 360€/vuosi Sisältää sähköisesti lähetetyn kuvan valitsemastasi laumanjäsenestämme ja perustiedot kummikoirastasi (syntymäaika, isä ja emä) sekä sähköpostiisi kuukausikirjeen kummikoiran ja laumansa kuulumisista, lisäksi tarhavierailu kummiuden aikana 1-30 henkilölle erikseen sovittuna ajankohtana ja 2 hlö 6km safari.

Laita valitsemasi Syöte-huskykummiuspaketti toive yhteystietoinesi sähköpostiin tai soita tiedot. Annamme tiedot maksusuoritusta varten yhteydenottosi jälkeen.

Mikäli haluat osoittaa maksun ilman etukäteisyhteydenottoa laita viestikenttään haluamasi paketti ja yhteystiedot jotka haluat ilmoittaa. Tilinumero maksusuoritusta varten on FI3153600420152467, saajan nimi Erä-Ohto Oy

Mikäli tiedät jo maksuvaiheessa kummikoirasi nimen lisää hänet viestiin.

Kuukausipaketti ja vuosipaketti aloittaa jakson maksupäivästä paketissa määräytyvän jakson ajaksi. Kuukausikummiuden voit keskeyttää milloin vain jättämällä maksamatta uutta kuukausimaksua. Mikäli haluat jatkaa useamman kuukauden voimme lähettää pyynnöstä muistutuksen edellisen jakson päättyvänä päivänä tai voit maksaa kerralla useamman kuukauden. Vuosipaketissa voimme toimia vastaavalla tavalla. Kuukausi-ja vuosi Syöte-huskykummit saavat kuulumiset maksusuoritusta seuraavan kuukauden toisena sunnuntaina.

Kuukausikummius oikeuttaa 20% alennukseen tarhavierailuista ja huskyvaljakkosafareistamme maksettujen kuukausien aikana.

Vuosikummius oikeuttaa 30% alennukseen huskyvaljakkosafareistamme maksetun vuoden aikana. Näistä sovitaan erikseen puhelimitse tai sähköpostilla.

Mikäli haluat lisätietoja voit ottaa yhteyttä.

0400-604772,
sähköposti : johanna.maatta@syotteenerapalvelut.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin.